Kampanje

Tim BeGeVege festivala će za vas praviti ukusne falafel obroke. Svim našim akcijama, se trudimo da prikupimo što više sredstava za pomoć životinjama i azilima. Tako će sav prihod od Delikatesnog ponedeljka ići Azilu Riska.

U azilu ima 250 kuca za čiju ishranu i negu treba puno brige, truda i novca, a opstanak azila zavisi isključivo od dobrovoljne pomoći i donacija.

 

Delikatesni Ponedeljak - Falafel veče

 

Uduženje Sloboda za životinje vas moli da ne napuštate svoje ljubimce, a da već napuštenim, o kojim brinu divni ljudi iz Azila Riska, pomognete tako što ćete doći na Falafel veče i probati naše ukusne obroke, te tako donirati 200 dinara.

Ovaj Delikatesni ponedeljak je poseban jer se dešava samo 5 dana pre BeGeVege festivala i njime želimo da vam prenesemo atmosferu i ukusnu hranu koju ćete moći da probate od preko 40 izlagača na samom BeGeVege festivalu, 12. i 13. oktobra od 10 do 20 časova.

Na festivalu ćete moći da prisustvujete i predavanjima iz oblasti nutricionizma, biljne ishrane u sportu, sociološkog aspekta veganstva, ekologije, kao i radionicama kuvanja veganskih slaniša i slatkiša. Ulaz na festival je besplatan i isto sav prihod ide za pomoć životinjama.

Vidimo se!

Cena bona 250 din

 


Utisci sa Delikatesnog ponedeljka

 

Dragi svih, za sada 1043 zainteresovanih za Falafel veče za Azil Riska - jedno veliko, veliko hvala za podršku! Da znate mi smo spremni da vas SVE ugostimo sa zaista ekstra ukusnim falafelom na Delikatesnom ponedeljku. Znamo da nećete moći svi doći, mada bi mi želeli, ali osećamo da ste deo ekipe koja želi da učini nešto dobro za 250 njuškica iz Azila Riska i srećni smo što vas ima tako mnogo.

Sloboda za životinje će donirati sve što je potrebno za pripremu obroka na Delikatesnom ponedeljku i nadamo se da ćemo svi zajedno prikupiti nedostajuća sredstva da svaka njuška bude sita u Azilu Riska.

Vidimo na sajtu donacije.rs da nedostaje još 67.533 RSD i sigurni smo da mi to možemo zajedno sakupiti u ponedeljak. Ko želi preko bona za veče donirati može ubaciti u donatorsku kutiju.

Takođe možete kupiti i bedž jer kao što rekosmo sve ide našim njuškicama. Svaki dinar pomaže. U toku večeri čućemo od Milana i Milje više o akciji. Na kraju večeri ćemo zajedno videti naš zajednički učinak.

Ovim putem želimo da vam se zahvalimo i da vas pozovemo na sjajno druženje koje će se nastaviti i na BeGeVege festivalu 12. i 13. oktobra na Dorćol Platz-u gde ćete moći da kupite Škrabac razglednice i bedževe https://www.facebook.com/skrabac/  i tako pomognete Azilu Riska jer sve od prodaje ide upravo njima.

Takođe vas pozivamo da posetite na festivalu štand Radost davanja https://www.facebook.com/groups/2623976470963507/ jer sve što tu budete pronašli da vam odgovara a spremni ste dati donaciju – da znate sve ide za spašene kuce i kuce iz Azila Riska.
Dobro došli i jedno veliko HVALA!

 

Delikatesni ponedeljak - Škrabac razglednice

 

Dragi prijatelji hvala vam puno na odličnom odzivu na sinoćnjem Delikatesnom ponedeljka. Ispunili smo svi zajedno postavljeni cilj - tim BegeVege festival je zajedno sa vama sakupio 62480 din za 250 kuca azila Riska sa čime smo probili postavljeni cilj te je već sada sa ovim prilogom pređen iznos od 220.000 din potrebnih donacija. To ne znači da treba stati. Sada na dalje skuplja se za sledeći mesec...  Očekujemo vas za vikend 12. i 13. oktobra na 5. BegeVege festivalu na Dorćol Platz-u.

 

Foto galerija Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Delikatesni ponedeljak - Falafel veče

 

Donacija za azil Riska - Da svaka njuška bude sita

 

Ukoliko želite pomoći svojom donacijom azil Riska u toku je prikupljanje sredstava i preko www.donacije.rs/projekat/azil-riska Ovde možete pročitati i nešto više o Azilu.

 

Mi smo azil „Riska“ u kome je trenutno svoj jedini dom pronašlo oko 250 kuca. Postojimo još od 2000. godine i naziv smo dobili po kuci Riski koja je sa svojim štencima živela na placu na kome je azil sagrađen. Nastali smo iz potrebe spašavanja pasa koji su se u to vreme nalazili u jednom drugom azilu na Avali koji je morao hitno da se iseli. Azil „Riska“ je dugo godina bio podjednako azil i za kuce i za mace, ali od 2013. godine postajemo prvenstveno azil za pse i brigu o azilu preuzima Udruženje „Nada za životinje“ koje je samo zbog toga i nastalo.

 

Delikatesni Ponedeljak: Donacije za azil Riska

 

 

Svi tekstovi u rubrici

Foto Galerije

Časopis Udruženja

szz casopis6 7 thumb

szz casopis4 5 thumb

szz casopis2 3 thumb

szz casopis01 thumb

SZZ @ Facebook