Udruzenje Sloboda za zivotinje
 

| Udruzenje Sloboda za zivotinje | Vesti | Kontakt | Newsletter arhiva |

Beograd, 31.decembar. 2007

 

 

Novogodišnja molba za životinje

Upravo u vreme praznika Nove Godine, kao i u vreme verskih praznika Kurban-bajram i Božića životinje neizrecivo pate zbog potrošnje mesa u ishrani ljudi. Milioni životinja bivaju kod nas ubijeni zbog uživanja u jedenju mesa. U svetu se zbog ishrane ljudi ubije 45 milijardi životinja godišnje. Neizreciva patnja i vapaj za samilost odašilju životinje u ovom vremenu i ne samo iz klanica već i iz lovišta, labaratorija za eksperimente i drugim mestima njihovog mučilišta.

Molimo dragi prijatelji životinja, dragi ljudi, imajte samilosti prema njima - nemojte ih jesti. Samo se tako može smanjiti njihova patnja. Više radosti, od zadovoljstva u jedenju mesa u danima Novogodišnjih svečanosti, doneće vam osećaj da zbog vas nije ni jedna životinja morala da umre. Molimo vas imajte srca za životinje!

Ukoliko želite da pomognete životinjama u danima praznika pogledajte sledeće DVD filmove sa svojim prijateljima ili članovima porodice: Jedenje mesa čini da obolimo, Teror u šumama i poljima, Neoplakana stvorenja, Zagrizi ovo. Odlučite se za promenu i postanite vegetarijanac!

Jedenje mesa cini da obolimoTeror u sumi   Neoplakana stvorenja  Zagrizi ovo

Za više informacija o naručivanju filmova kliknite ovde

Naručivanjem ovih filmova vi doprinosite zaštiti životinja, i zalažete se za za ostvarivanje njihovih prava na život u skladu sa svojom prirodom i vrstom, kao bića koja osećaju radost, bol i patnju i koja imaju dušu.

 

Srdačan pozdrav,
Udruženje Sloboda za životinje

 

 


   

Copyright © 2003-2007, Udruženje za zastitu i prava životinja ''Sloboda za životinje''
Cvijićeva br. 62, 11000 Beograd, Br.računa: 355-1050086-42
Tel: 064/168-55-75, www.sloboda-za-zivotinje.org