E-mail newsletter Udruzenja''Sloboda za zivotinje'' 10. septembar. 2004, broj 1

U ovom broju...

  • Uvod: E-mail casopis- Newsletter Udruzenja
  • Sastanak svih clanova u Novom Sadu
  • Novi sajt je postavljen!


Uvod

Zdravo! Za vreme toplih letnjih meseci aktivisti Udruzenja "Sloboda za zivotinje, clanovi redakcije, radili su bez odmora na pripremi materijala za nekoliko akcija i kampanja koje uskoro pocinju.

Kao rezultat toga je pred Vama ovaj prvi broj e-mail casopisa, Newsletter Udruzenja, nastao u zelji da podignemo na visi nivo komunikaciju sa nasim clanovima, a i sa svima koji to zele da postanu i koji pokazuju interesovanje za patnje zivotinja u danasnjem vremenu.

Sastanak svih clanova

Poštovani clanovi, pozivamo Vas na Sastanak Udruzenja koji ce biti odrzan u hotelu Novi Sad, pored autobuske stanice, u nedelju 12. septembra u 17h!

Poziv je upucen takodje i svima onima koji zele da postanu clanovi naseg Udruzenja i koji pokazuju interesovanje za nase akcije.

Pored dobrog druzenja i upoznavanja, glavni cilj sastanka je aktiviranje celog Udruzenja u vezi akcija i kampanja koje smo zapoceli, u kojima je Vasa pomoc i saradnja neophodna- jer vec sledeca dobra vest je ...

Novi sajt je postavljen

Dobro ste procitali- novi sajt Udruzenja je postavljen i pusten u rad 02.09.2004! U svom novom izdanju, on je osvezen sasvim novim bojama i novim sadrzajem.

U svojoj novoj koncepciji, on je postao pravi Internet casopis, online magazin za sve prijatelje zivotinja! Na preko 120 strana, on donosi pred Vas nove rubrike koje zasluzuju Vasu nepodeljenu paznju: KAMPANJE, CIRKUS, KRZNO, VIVISEKCIJA, EKOLOGIJA, VIDEO KASETE, ETIKA I ZIVOTINJE.

Rubrika POEZIJA I PESME je obogacena sa dve nove pesme: muzickim hitom Philla Carmena "God's creation" i pesmom grupe Smiths "Meat is murder".

Ako niste videli film "Teror u sumi", koji smo prikazivali na nasoj tribini, mozete ga od sada pogledati na nasem sajtu !

Najvaznije od svega je da ste pozvani da ucestvujete u uredjivanju naseg sajta-casopisa i da svojim tekstovima, materijalima, svojim talentima i sposobnostima doprinosite njegovom razvijanju i obogacivanju!

Pisite nam, saljite nam svoje utiske, zelje, primedbe i predloge!

Dotle, srecno citanje i - vidimo se u Novom Sadu!

Udruzenje "Sloboda za zivotinje"

 

 

Film "Teror u sumama i poljima"

ANTI LOVNI VIDEO!
"Teror u sumi"
Niste videli film? Pogledajte ga na nasem sajtu!

  -------------------------

Phill Carmen "God's creation" Nova pesma za sve prijatelje zivotinja! Phill Carmen "God's creation" Citajte Intervju- Phil Carmen !

 -------------------------------

Arhiva prethodnih brojeva
Newsletter-a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2003-2004, Udruženje za zaštitu životinja "Sloboda za životinje"
Ako želite da finansijski pomognete rad Udruženja svoje priloge možete uplatiti na
br. računa: 355-1050086-42