O nama

szz logo naziv transparent2

Unesite svoju e-mail adresu ispod
i redovno pratite najnovije vesti:

U ovoj rubrici sajta predstavljamo vam naše UDRUŽENJE - ciljeve kojima težimo, plan i program njihovog ostvarenja.

Szz Facebook Logo Thumb Udruženje za zaštitu i prava životinja ''Sloboda za životinje'' je neprofitna nevladina organizacija bez stalnih izvora prihoda (finansiramo se od dobrovoljnih prihoda i od članarina članova udruženja) i bez radnih mesta tj. nema zaposlene ljude. Celokupan naš rad sastoji se od volonterskih aktivnosti članova i simpatizera udruženja.

SZZUdruženje za zaštitu i prava zivotinja "Sloboda za životinje" jedno od novijih a sada već poznato udruženje za zaštitu životinja je u "Sloboda za životinje". Posetili smo osnivača Snežanu Milovanović i  razgovarali sa njom o samom udruženju i ciljevima koje su postavili radi dobrobiti životinja u našoj zemlji.

SZZAko imate neku poruku za Udruženje ili želite da nam postavite neko pitanje, to možete učiniti direktno putem e-mail-a, fax-a, telefona, poštom ili preko donjeg kontakt formulara. Hvala!

SZZ"Sloboda za životinje" je udruženje koje ima za cilj: da širi svest o pravoj prirodi životinja,
da informiše javnost o stanju u kome se životinje nalaze, da svojim delovanjem podržava donošenje zakona koji garantuju životinjama pravo na život

SZZUdruženje za zaštitu i prava životinja “Sloboda za životinje“ ima dva oblika članstva – punopravni i pridruženi. Svi članovi čine Skupštinu.

1.Punopravni članovi.
2.Pridruženi članovi se biraju od strane Upravnog odbora za punopravne članove ako su ozbiljno i u duhu tolerancije, radeći aktivno za ostvarivanje ciljeva udruženja najmanje tri meseca, stekli poverenje punopravnih članova. Podrazumeva se da su se punopravni članovi odlučili za vegetarijanski oblik ishrane. .

SZZAko podržavate naše ciljeve i želite pomagati naše Udruženje i učestvovati u našim akcijama i kampanjama onda je vreme da postanete naš saradnik!

SZZOvde mozete pogledati Linkove Udruženja>>

SZZImate pitanje za Udruženje? Postavite ga ovde!
Pročitajte odgovore na dosadašnja pitanja!

 

 

SZZ Pomozite svojim prilozima naše akcije, štampanje plakata i letaka, produkciju video kaseta, kreiranje radio i TV-emisija, održavanje i obogaćivanje sajta.

 

 

 

Najčitaniji tekstovi

Novi tekstovi

Foto Galerije

Časopis Udruženja

szz casopis6 7 thumb

szz casopis4 5 thumb

szz casopis2 3 thumb

szz casopis01 thumb

SZZ @ Facebook